Bensinkort For Nybegynnere

Å spare penger er noe tidligere generasjoner i Norge har vært nødt til å lære seg på den harde måten. Mange av kredittkortene som tilbys på nettet i dag gir alt fra 1-50% rabatt på varekjøp og tjenester som du benytter deg av i løpet av en reise, dette får du enten som direkte rabatt, som bonus som du kan benytte på for eksempel flybilletter eller hvis du trenger en ny TV, eller som Cashback som betyr at du får igjen penger tilsvarende den aktuelle rabatten.

Tänkte skaffa mig ett tvillingkort till mitt Statoilkort så att även sambon kan nyttja detta men då slog det mig att Statoil kanske inte alls är kortet man ska ha. Närmast hemmet ligger Statoil och jag har även tre Statoil på vägen till jobbet, därav är det rätt smidigt. Om du är guldkund får du dock 1% rabatt på övriga inköp med Statoil MC vilket innebär att statoil ger samma rabatt på ICA som ICA själva gör med skillnaden att du kan växla in din bonuscheck mot kontanter på Statoil. Jag har Statoil men märket nu att OKQ8 har samma pris på 98 utan kort som Statoil med kort och rabatt.

Forbrukerøkonom Silje Sandmæl i DNB sier slike kredittkort kan ha fordeler som forsikring, men påpeker at kundene må følge nøye med og betale innen fristen. De mener at den som vil spare bonuspoeng ved å bruke kredittkort lett kan pådra seg lån i samme slengen. Når du skal søke på bensinkort er det viktig at du velger det kredittkortet eller bonuskortet som gir deg de beste betingelsene. Har utarbeidet en liste som gjør at du enkelt kan finne det kredittkortet eller bonuskortet som gir deg mest rabatt på bensin og annet drivstoff.

Et av de siste kredittkortene i markedet, det Ikea-eide konseptet Kash, tilbyr nå hele fem prosent rabatt på drivstoffet, uansett hvilken stasjon du fyller på. Du får til og med fem prosent rabatt på pølsen og alt det andre du typisk ender opp med når du er innom for å betale. Med et gjennomsnittlig bensinforbruk oppnår du neppe maks rabatt (30 øre) på Trumf-stigen, men sannsynligvis 10-15 øre per liter. Mange er imidlertid medlem av organisasjoner som gir deg større rabatt fra første liter, uavhengig av hvor mye du fyller.

I motsetning til andre kredittkort som tilbyr bonus og cashback, har ikke Shell MasterCard noen øvre begrensning på hvor mye bonus du kan få per måned eller per år. Kredittkortet skaffer du deg raskt ved å søke online, hvor du får svar på din søknad med det samme du er ferdig å skrive inn personopplysningene dine. Dette er kanskje det beste bensinkortet på markedet, ettersom du får ubegrenset cashback i tillegg til 40 øre i rabatt på alt drivstoff som tankes hos Shell.

Disse bensinkortene er gjerne egne kredittkort som har få andre fordeler, og det er derfor mange som har egne kredittkort til å betale bensin med, mens de bruker andre kredittkort til andre ting. Hvert eneste kort har sine helt egne fordeler, og du kan forvente alt fra gratis forsikringer til rabatt på hotellovernattinger med kredittkortet ditt. I dagens leksjon skal vi se på hva cashback er, hvordan det fungerer, forskjellige typer cashback og eksempler på kort som tilbyr ulike varianter av dette.

Ta en titt på cashback oversikten til og du vil finne flere kort som gir deg store fordeler når du bruker kortet på netthandelen. Ofte vil en slik bonus være på mellom 1 til 2 prosent av handlesummen - uansett hva eller hvor du handler. Et av landets aller mest populære kredittkort med cashback heter Trumf Visa, og her får du 1% på alt du handler over hele verden. Med denne bonusen kan du med et gjennomsnittlig forbruk spare over 1000 kroner/årlig bare på å bytte ut bankkortet med et kredittkort. Cash back er et nymotens begrep som på mange måter har fått et stort oppsving i forbindelse med kredittkort.


Written by Cole in misc on Mon 01 February 2016.