Beste Kredittkort Med Cashback Og Rabatter

Som nevnt er svært god cashback og store rabatter den store fordelen med 365Privat MasterCard. Forsikring for kredittkortgjeld vil i de fleste tilfellene føre til at utgiftene for å ha kort øker betydelig og spiser opp den eventuelle fordelen som et godt kort kan gi deg. Kredittkort med lavest rente, samt de beste vilkårene, finner du ved å gjøre grundig research, og ved hjelp av internett er dette i dag svært enkelt. Du bør skaffe deg re:member kredittkort fordi det gir mange fordeler ved bruk av kortet.

Kredittkort er altså en god ting å ha og som skaper trygghet når uventede situasjoner kan oppstå i livet, så lenge man holder kontroll over bruken av kortet. Før du går til anskaffelse av et kredittkort er det viktig å sammenligne hva de mange markedsledende tilbyderne har å tilby deg. DinSide har tidligere omtalt at enkelte kredittkort kan gi mange fordeler ved bruk , men at man må passe på å betale for kortbruken ved forfall. Santander Flexi er et kredittkort for den disiplinerte forbrukeren som handler mye innenfor en av de valgfrie bonuskategoriene og ønsker å få mest ut av bruken av kortet.

Kombinerer du dette med rabatt på en rekke anbefalte restauranter over hele Norge, inget årsgebyr, rabatt på leiebiler og gratis reiseforsikring for innehaveren og inntil tre medreisende, får du til sammen det som mange anser som norges beste kredittkort. Rabattgrensen til Ikano er høyest av vanlige kredittkort med cashback i Norge, på hele 5.000 kroner per kalenderår. Som bensinkort med cashback er 365 Privat helt på topp i Norge når det kommer til kredittkort med drivstoffrabatt.

Testen over inneholder ikke alle kredittkort på det Norske markedet, men inneholder ulike kort vi mener utfyller hverandre, og representerer kredittkorttilbudet i Norge. Bensinkort, Cashback, rabatter og bonuser er eksempler på goder som er knyttet til bruken av et kredittkort. Vi gjør likevel et forsøk på å forklare nærmer hva de forskjellige fordelene innebærer, samt hvilke kredittkort som har hvilke fordeler.

Nå kan du for eksempel velge om du vil ha 5 % rabatt på netthandel, 4 % rabatt på dagligvarer, 5 % rabatt på kjøp i utenlandsk valuta eller 2 % på absolutt alt du kjøper med kortet. YA kredittkort minner i så måte litt om Flexi Visa, men inneholder litt andre typer av rabatter. Shell MasterCard er et kredittkort som gir deg 1 % bonus eller cashback på alt du handler, og som i tillegg gir deg 40 øre rabatt per liter drivstoff du fyller hos Shell i Trumfbonus.

Når du bruker kredittkortet kan du få opp til 50 % rabatt i over 230 forskjellige nettbutikker og på forskjellige restauranter. Med et Re:member kredittkort er du trygg, og samtidig slipper du å betale renter og gebyrer. Ut over de fysiske kjennetegnene, så har kredittkortet naturligvis en rekke funksjoner som gjør at det er snakk om et kredittkort. Det er snarere blitt regelen enn unntaket at kredittkort idag ikke krever årsgebyr.

Det viktigste du skal tenke på når du søker om et nytt kredittkort på dagen, er at bonusordningene som er tilknyttet kortet er noen du kan dra fordel av. Det hjelper lite med billigere bensin hvis du kjører buss til og fra jobben, så finn derfor ut hvilket kort som gir deg den beste totalpakken. Kanskje er det en lav rente som er det viktigste, eller at det finnes en reiseforsikring tilknyttet ditt kredittkort. Husk på at for å få innvilget søknaden når du søker om et kredittkort på dagen, så kan du ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso.


Written by Cole in misc on Mon 01 February 2016.