Rabatt Hver Måned Med Ikano Visa

Esso Norge AS gir innehavere av 365Privat MasterCard 30 øre rabatt per liter drivstoff (inkl. Hvilket kredittkort du bør velge er opp til hvordan du har tenkt til å bruke kortet, og dette er et valg du må ta selv etter nøye vurdering. Testerne har sammenlignet Gjensidige MasterCard med andre kredittkort, både kort med årsgebyr og kredittkort uten årsgebyr. Samtlige banker og Forbrukerrådet anbefaler å bruke kredittkort når du handler på nett. På tredjeplass kommer Obos Mastercard som tilbyr deg 40 øre rabatt per liter hos Shell.

Rente (uten å ha trukket fra cashback) er 20,55%, kr 15000 /12 mnd, totalt 16 607. Med Shell MasterCard får du fordelene ved et bonuskort og et kredittkort - alt samlet i et enkelt kort. Ikano's kredittkort tilbyr også 50 dagers rentefri betaling, og mulighet for 9 månederes betalingsutsettelse, sistnevnte fordel er et stort fortrinn i testen. En rekke kredittkort gir deg også rabatter ved bruk , der de trekker fra en prosentandel av kjøpet på månedens faktura.

Nå får du også 2 % fast rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge når du betaler med ditt Ikano Visa. Enten du søker om å få ditt første kredittkort eller tredje kredittkort så vil disse fem enkle tips hjelpe deg å få det beste kredittkort- tilbudet (samt maksimere sjansene for å få kredittkortsøknaden godkjent). Her på denne nye nettsiden har vi samlet noen av norges beste kredittkort innenfor sjangere med bonus og rabatter, cashback og drivstoffrabatt. Med Flexi Visa kredittkort får man for eksempel 4 % bonus på flyreiser, i sportsbutikker og 4 % rabatt på bensin og diesel. Kort oppsummert kan man si at kredittkort med cashback gir deg gode fordeler, samt at du kan spare penger.

Men du binder deg ikke opp til en bestemt kjede av bensinstasjoner, men får cashback hos alle selskaper. Esso nevnes kun fordi du her får ytterligere 30 øre i rabatt per liter, i tillegg til de 3,65 prosentene som allerede gis i rabatt fra kortselskapet. Med 365 Direkte får du også cashback på klesbutikker og skobutikker i Norge, sammen med andre rabatter som er tilknyttet kortet. Alle kredittkort har en rentefri periode på mellom 30 og 60 dager, og etter denne begynner rentene å løpe. Som du ser er det flere faktorer som er med på å bestemme hvilket kredittkort som er norges beste.

I sommer ble Statoil ferdige med overgangen fra stripe- til chip-teknologi, Statoil har byttet mer enn 3000 betalingsterminaler. Dette er bensinkortet som har blitt kåret til best i test hele 8 ganger, og er det kortet som gir deg absolutt mest rabatt av alle kortene på markedet. Du får hele 3,65% rabatt hos alle bensinstasjoner, men velger du å fylle hos Esso får du også en ekstra rabatt på 30 øre per liter drivstoff. Dette kortet gir mest penger i rabatt på drivstoffet, og anbefales fremfor alle andre kort på markedet. Et av de beste kortene på markedet som gir deg full fleksibilitet og høy rabatt. Ikano visa er det kortet på markedet som gir desidert laveste rabatt på drivstoffet.

Mange fyller full tank en gang i uken, noe som tilsvarer flere titusener av kroner hvert eneste år. Tenk på hvor mye du klarer å spare hvis du får 80 øre i rabatt for hver eneste liter du fyller. Med Statoil MasterCard får du inte bara bonus när du fyller tanken, du får bonus på allt annat du handlar - över hela världen. Dessutom får du rabatt på varenda liter du tankar, dubbel bonus om du tankar mer än 1000 liter per år. Och det bästa av allt, du betalar inte ett öre i årsavgift! Dessuten får du 1% bonus på alle andre kjøp du gjør med kortet over hele verden.

Er du klar over dette og har god kontroll med pengene dine, kan et kredittkort være en god buffer og reserve. Re:member er et av Norges mest utbredte og populære kredittkort som også gir deg som 18-åring mulighet for ekstra trygghet og handlerom. I tillegg oppnår du en fast rabatt på dagligvarer (1 %), drivstoff (1 %) og en ekstra rabatt hos Shell på 2 %. Pengene settes inn på kredittkortkontoen din hver måned, begrenset oppover til 5 000 kroner i året - penger det er verd å få med seg! Å bruke et kredittkort trenger ikke koste deg noe ekstra, og er du smart høster du flere fordeler.


Written by Cole in misc on Mon 01 February 2016.